|
|
 |
Kurabiyeleri ve lokumları birbirinden lezzetli, sıcak yaz günlerinde istiklal'in kalabalığından sıyrılıp mis gibi limonata ya da demirhindi şurubu içbileceğiniz güzel bir mekan...
19.04.2007 16:36:00
|
|
|
|
|
 |
tek kötü yanları çalışanların müşteri memnuniyeti bilmemeleri ve kaba olmaları. afedersiniz dedikodu gibi azcık ama:p
20.04.2007 04:07:00
|
|
|
|
|
 |
limonlu şekerleri çok güzel ama bende lacking katılıyorum müşteriyle ilgilenişleri kötü sevmedim
20.04.2007 15:22:00
|
|
|
|
|
 |
Akide şekerleri muhteşem güzeldir,hatta Konyadaki ailem için alıp,gönderiyorum kargoyla-Allahım ne manyaklık yaaa,sanki Konya'da şeker yokmuş gibi-ama doğru öyle bir şeker yok.
28.06.2007 20:40:00
|
|
|
|
|
 |
Hacı Bekir tarafından 1777’de Bahçekapı’da açıldı. Anıtlar Kurulu tarafından tarihi "şekerci dükkanı" olarak tescil edilen dükkan bugün beşinci nesil tarafından idare ediliyor. Osmanlı Sarayı tarafından şekercibaşı olarak tanınan Bekir Efendi hacca gidince dükkanın adı da Hacı Bekir olmuş. Ali Muhiddin Hacı Bekir, Avrupa’da fuarlara gönderilmiş ve Türk lokumunu uluslararası çapta tanıtmış. Türkiye’yi ziyaret eden devlet adamları arasında, İngiltere kraliçesinden Fransa cumhurbaşkanına kadar Hacı Bekir’in ürününü tatmayan yok. 27 cins lokum satıyor. En çok satılan ekstra fıstıklı çifte kavrulmuş lokumun kilosu 27 YTL. Fıstıklı, fındıklı, güllü, sakızlı, naneli ve Türk kahveli lokum da satılıyor.
26.09.2008 16:03:00
|
|
|
|
|
 |
Ülkemizin nadide kurumlarından olan Hacı Bekir Lokumcusu kalitesini bozmadan 100 yılı aşkın süredir bu işi yapmaktadır.Şekeri,limonatası,pastası sattığı her mamül lezzetlidir,kalitelidir.Tavsiye edilir.
27.11.2008 21:07:00
|
|
|
|
|
 |
Müşteri memnuniyeti konusunda çalışanlardan kaynaklanmayan sorunlar yaşasalar da şekerlerinin,lokumlarının lezzeti tartışılmaz.Demirhindi şerbeti bu müesseseye özgü bir içecektir.İçeride hissedilen nostaljinin tadı havalandırma sorununuda unutturacaktır size.Yaşatılması gereken az sayıdaki İstanbul klasiklerinden biridir Ali Muhiddin Hacı Bekir Şekercisi.
27.11.2008 22:25:00
|
|
|
|
|
 |
Hemşerimin aromalı şekerleri çok leziz olmakla beraber fiyat olarak uygun ..Ama kafeteryadaki garsonların saati bahane ederek servis kısıtlı tutmalarını yadırgadım.
06.02.2009 15:38:00
|
|
|
|
|
 |
özellikle cam gibi yeşil incir tatlısı için her önündn geçtiğimde girmeden edemediğim dükkan, aynısından eminönünde de var kalite de lezzet de aynı,
lakin isiklaldekinin mekan olarak havası gerçekten farklı.
inciri ömrü hayatında yemeyen insana bile yedirir bence.
08.07.2009 15:01:00
|
|
|
|
|
 |
Lokumları, drajeleri, akide şekeri ile Osmanlı'dan günümüze gelmiş tatlıcı. Fıstıklı lokumu benim favorim...
07.04.2010 17:02:00
|
|
|
|
 |
Fatih diyor ki:
Geçen haftasonu demirhindi şerbetini ilk defa burada içtim.Gayet güzel tavsiye ederim.
20.09.2010 11:14:00
|
|
|